combi boiler heating water but not rads


Postby JOATMON » Sun Nov 23, 2008 11:51 am

Hi , we have a Raven heat boiler ,the water heats up but not the rads , ,Ive replaced a thermo valve , but the heating worked for weeks after that , Ive bled the rads and lots of air came out of them but still no joy AND NOW ITS SNOWING !! can you help please ?
JOATMON
Posts: 5
Joined: Sun Nov 23, 2008 11:43 am

Sponsor

Simply Build It

Postby JOATMON » Mon Nov 24, 2008 7:42 pm

Its still snowing and i cant get a plummer ( im just a daft joiner )
JOATMON
Posts: 5
Joined: Sun Nov 23, 2008 11:43 am


Postby Steve the gas » Tue Nov 25, 2008 5:38 am

Hi,

Do you have a dripping hot tap, and I mean even slightly?

Diverter valve is where I would begin


Hth
Steve the gas
Posts: 780
Joined: Sun May 04, 2008 7:07 am


Postby gasmick » Tue Nov 25, 2008 10:44 pm

Its a problem with the electronic timer on the front panel even if the red light is on it does not switch over inside so it needs it can be bypassed
on a temp thing as the contacts are volatage free, and just need looping together, get a corgi man to do a temporary link so at least you will have the heating working
you do not say which model it is by the way but the all use the same digital clock
i have replaced dozens
the diverter valve sit on the heating in an open position and the port is only closed on a call for hot water
gasmick
Posts: 44
Joined: Mon Nov 24, 2008 9:09 pm


Postby JOATMON » Wed Nov 26, 2008 10:44 am

Thankyou all very much for your help , ill give your ideas a go and let you know how we go cheers
JOATMON
Posts: 5
Joined: Sun Nov 23, 2008 11:43 am


Postby JOATMON » Thu Nov 27, 2008 12:53 pm

it was the clock :D
Corgi guy came out bypassed the clock and ordered a new one £68 thanx for your advice 8)
JOATMON
Posts: 5
Joined: Sun Nov 23, 2008 11:43 am


Display posts from previous
Sort by
Order by


 


  • Related Topics