mira advance atl shower problem


Postby oldfart » Sun Sep 18, 2011 5:28 pm

Wie was cleaning shower yesterday, accidently dislodged front cover .To be fair it's not been that secure for a while .So isolated shower and checked Multi Connector and replaced .When you switch it on and press any of the temperature buttons to activate the light goes straight to service mode .Any ideas at all ?
oldfart
Rank: Labourer
Progress to next rank:
0%
Posts: 1
Joined: Sun Sep 18, 2011 5:23 pm

Sponsor

Simply Build It

Postby BLAKEY1963 » Mon Sep 19, 2011 11:31 pm

[quote="oldfart"]Wie was cleaning shower yesterday, accidently dislodged front cover .To be fair it's not been that secure for a while .So isolated shower and checked Multi Connector and replaced .When you switch it on and press any of the temperature buttons to activate the light goes straight to service mode .Any ideas at all ?[/quote]

OLDFART
You could look at the instructions and user manual and see if there is a helpline with the manufactuer.

BLAKEY1963
BLAKEY1963
Rank: Site Agent
Progress to next rank:
31.2%
Posts: 656
Joined: Wed Jun 13, 2007 10:57 pm

Display posts from previous
Sort by
Order by



  • DIY How to Project Guides

  • DIY how to tutorial projects and guides - Did you know we have a DIY Projects section? Well, if no, then we certainly do! Within this area of our site have literally hundreds of how-to guides and tutorials that cover a huge range of home improvement tasks. Each page also comes with pictures and a video to make completing those jobs even easier!



 


  • Related Topics

cron