no cold water in shower


Postby tegs » Tue Sep 02, 2008 7:52 pm

Hi All

First time on the forum

I have just fitted a new hansgrohe thermostat concealed shower unit to a gravity system using existing pipework thoughly flushed both hot and cold sides through the Ibox then fitted the thermostat unit but when i try to turn the the temperature to the cold it just shuts the cold water supply. So no blockage cold getting to the Ibox do you think the non return vale within the thermostat unit could be faulty bearing in mind this is a brand new shower unit. the hot is on the left and the cold is on the right of the thermostat unit as the instructions.

Any advice would be most welcome.

Tegs
tegs
Rank: Labourer
Progress to next rank:
0%
Posts: 1
Joined: Tue Sep 02, 2008 7:34 pm

Sponsor

Simply Build It

Postby bobplum » Wed Sep 03, 2008 9:43 am

morning
cold / hot is this from the back view or front view could be the pipes are in the wrong place
bob
bobplum
Rank: Foreman
Progress to next rank:
54.7%
Posts: 364
Joined: Tue Sep 25, 2007 7:35 pm

Display posts from previous
Sort by
Order by



  • DIY How to Project Guides

  • DIY how to tutorial projects and guides - Did you know we have a DIY Projects section? Well, if no, then we certainly do! Within this area of our site have literally hundreds of how-to guides and tutorials that cover a huge range of home improvement tasks. Each page also comes with pictures and a video to make completing those jobs even easier!



 


  • Related Topics