No hot water when heating on/been on + radiators go cold.


Postby mrscagh » Fri Nov 09, 2007 6:56 pm

Hi. Please could someone help. We've recently been experiencing some problems with our central heating. We are moving in two weeks and think we should sort it out for the new owners - think it would be naughty not 2!!

Anyway, the heating works fine for the first hour, lovely and warm, but then the radiators go cold and dont go warm again. The other problem is that we cant get hot water if the heating is on or if it has been on. The pressure is also very low.

I would really appreciate it if someone could give me some advise. Also an estimated cost of repair. Like i said we're moving and we dont have much money and we dont want to be ripped off especially when we wont benefit from it ourselves. Thanks mrscagh
mrscagh
Rank: Labourer
Progress to next rank:
25%
Posts: 2
Joined: Fri Nov 09, 2007 6:43 pm

Sponsor

Simply Build It

Postby mrscagh » Sat Nov 10, 2007 11:15 am

Just to say we've adjusted the pressure and still no change. After an hour of being on the radiators went cold.
mrscagh
Rank: Labourer
Progress to next rank:
25%
Posts: 2
Joined: Fri Nov 09, 2007 6:43 pm

Display posts from previous
Sort by
Order by



  • DIY How to Project Guides

  • DIY how to tutorial projects and guides - Did you know we have a DIY Projects section? Well, if no, then we certainly do! Within this area of our site have literally hundreds of how-to guides and tutorials that cover a huge range of home improvement tasks. Each page also comes with pictures and a video to make completing those jobs even easier!



 


  • Related Topics