No Hotwater from bath tap BUT fine in all other taps


Postby chrisgodridge » Tue Sep 02, 2008 10:35 am

Hi

I have a problem with no hotwater coming from the bath tap, just a drip. Hot water works fine in both the bathroom sink and the kitchen, both further from my boiler that the bath.

The bath fawceetes are separate but the tap is a mixer with shower swith. As you'd expect there is no hot water when using the shower either. I have recently removed 2 radiators in my house but this problem only surfaced over 2 weeks after doing this.

The hot water system is combi boiler - there is NO tank.

Does anyone have any idea what this might be?

Thanks
chrisgodridge
Posts: 3
Joined: Tue Sep 02, 2008 10:26 am

Sponsor

Simply Build It

Postby plumbbob » Tue Sep 02, 2008 5:01 pm

The logical conclusion is you have a faulty tap. You can rule out plumbing, as the that has worked fine in the past. Airlocks can also be discounted as you have a pressurised system. That only leaves one possibility.

Dismantle the tap and examine.
plumbbob
Posts: 1851
Joined: Wed May 07, 2008 9:59 pm


Postby chrisgodridge » Tue Sep 02, 2008 7:12 pm

Thanks for the advice... I'm on it now. I'll let you know.
chrisgodridge
Posts: 3
Joined: Tue Sep 02, 2008 10:26 am


Postby chrisgodridge » Tue Sep 02, 2008 9:15 pm

Thanks plumbbob - the spindle wasn't retracting fully. Poblem solved, appreciate your help.
chrisgodridge
Posts: 3
Joined: Tue Sep 02, 2008 10:26 am


Display posts from previous
Sort by
Order by


 


  • Related Topics