satallite tv links lost after change over


Postby jjsingleton101.wanadoo.co » Tue Dec 15, 2009 12:41 pm

HI
I currently have sky tv set up in my lounge and wired through a link to all rooms but since the digital change over i only get digital channels in the other rooms.Does anyone know how i can rectify this?
cheers Phil.
jjsingleton101.wanadoo.co
Rank: Apprentice
Progress to next rank:
21.1%
Posts: 9
Joined: Fri Jan 18, 2008 8:03 pm

Sponsor

Simply Build It

Postby ericmark » Tue Dec 15, 2009 11:35 pm

Most likely cause is there is now a freeview channel on same frequency as the sky box outputs.

On sky remote press: services 4,0,1 select, that will bring up the installer menu, then the RF channel number. Default is 68 and it can be anything between 21 and 68 sometimes sets will tune to 69.

Big problem is to find what channels are now in use. Changes area to area. Some TV's will tell you what channel they are on.
ericmark
Rank: Project Manager
Posts: 1796
Joined: Fri Oct 02, 2009 8:49 pm
Location: Mold, North Wales.

Postby jjsingleton101.wanadoo.co » Wed Dec 16, 2009 11:04 am

Hi ERICMARK

Thanks for the advice,it worked a treat.Have a great christmas,Cheers Phil.
jjsingleton101.wanadoo.co
Rank: Apprentice
Progress to next rank:
21.1%
Posts: 9
Joined: Fri Jan 18, 2008 8:03 pm

Display posts from previous
Sort by
Order by



  • DIY How to Project Guides

  • DIY how to tutorial projects and guides - Did you know we have a DIY Projects section? Well, if no, then we certainly do! Within this area of our site have literally hundreds of how-to guides and tutorials that cover a huge range of home improvement tasks. Each page also comes with pictures and a video to make completing those jobs even easier!



 


  • Related Topics